VVTeknikk

Vår erfaring er din trygghet.

Har du behov for ny dusj eller kran, varmtvannsbereder eller toalett? Eller helt nytt bad? Våre fagfolg kan hjelp deg med alt, fra reparasjoner til totalrenovering, og nybygg. Vi har også lang erfaring med vannbåren varme, og ulike varmekilder, som varmepumper, bio-oljebrennere, vedkjeler og solvarme.

Bad

Går du med tanker om å renovere, eller skal du innrede nytt bad? Vi i VVTeknikk kan hjelpe deg. Det å renovere eller innrede et helt nytt bad er en stor beslutning, som krever mye planlegging. Det finnes et hav av muligheter, og valg som skal gjøres.

Har du spørsmål eller trenger veiledning, er du alltid velkommen til oss. Her kan du få rådgivning med våre eksperter, og samtidig se det store utvalget av baderomsmøbler og tilbehør til badet. 

Rørlegger

Har du en akutt vannlekkasje? Eller ønsker du rehabilitering av ditt røropplegg? Eller kanskje er det så enkelt som at en kran drypper. Vi hjelper deg uansett størrelsen på oppdraget. Vi har lang erfaring i rørleggerbransjen og kan tilby de fleste oppdrag innen vårt fag. 

VVTeknikk har sentral godkjenning og bistår også gjerne kundene med planlegging, rådgivning, prosjektering og problemløsing i tillegg til de tradisjonelle rørleggerarbeidene.

Varmepumpe

Har du behov for varmepumper, har vi en rekke typer og modeller som passer dine ønsker og behov.

Ønsker du å spare strøm og samtidig et mer behagelig inneklima? Med våre varmepumper kan vi oppfylle disse ønskene. Les mer om hvilke typer varmepumper som passer best for deg og ditt hjem.

Ventilasjon

Ren luft har etter hvert blitt en knapphet i store deler av vår hverdag. La VVTeknikk i samarbeid med ledende leverandører ta hånd om ditt innemiljø.

Vi prosjekterer, installerer og utfører service og reparasjoner på ventilasjonsanlegg, avtrekksvifter for kjøkken og bad.

Bio-olje

Vet du at du kan bruke oljefyren også etter 2020? Den enkleste og rimligste måten, er å gå over til å bruke Bio-olje. Bio-olje er en betegnelse på ulike oljer basert på biologiske råstoff, og er i hovedsak et fornybart produkt. Det er imidlertid få oljer som egner seg til bruk i fyringsanlegg. Sjekk med din leverandør av fyringsolje, hva de anbefaler.

VVTeknikk har i flere tiår solgt produkter fra en av verdens største produsenter av olje- og gassbrennere – Riello. Riello holder til i Italia og leverer varer av høy kvalitet og etter alle europeiske standarder for utslipp og miljø.

Service\vedlikehold
Vi prosjekterer, installerer og utfører service og reparasjoner på dine anlegg. Ta kontakt med oss for befaring og konsultering.

Varme

VV Teknikk er totalleverandør innen varme og ventilasjon. Vi tilbyr service på olje-/ gassbrennere, fyrkjeler, varmluftsaggregater, ventilasjon, varmepumper, kjøling eller andre inneklimainstallasjoner. Husk at serviceavtale lønner seg.

Vi leverer alle typer varmeanlegg.
Bio-olje/gass, ved, flis, elektrisk, sentralvame, fjernvarmeanlegg, vannbåren varme og varme til lakkeringsbokser.

Referanser

Se et utvalg av de ulike oppdragene vi er stolte over å ha levert for våre fornøyde kunder. Takk for tilliten.