Bad

Går du med tanker om å renovere, eller skal du innrede nytt bad? Vi i VVTeknikk kan hjelpe deg. Det å renovere eller innrede et helt nytt bad er en stor beslutning, som krever mye planlegging. Det finnes et hav av muligheter, og valg som skal gjøres.

Komplett bad fra 199.000,-

Vårt tverrfaglige team, av fagfolk, har lang erfaring med bad. Vi kan hjelpe deg med alt fra planlegging og design, til organisering og gjennomføring, i henhold til gjeldende forskrifter. Uansett om du trenger en lett oppgradering, eller helrenovering av badet, gjør vi hele jobben – enkelt og trygt!

Vi kan tilby komplette bad fra fra 199.000 (inntil 6 m2), inkludert fliser og varmekabler. Har du spørsmål eller trenger veiledning, er du alltid velkommen til oss. Her kan du få rådgivning med våre eksperter, og samtidig se det store utvalget av baderomsmøbler og tilbehør til badet. Vi kommer gjerne på gratis befaring, og tegner selvfølgelig ditt drømmebad i 3D. Vårt show-rom er åpent hverdager fra 08.00-16.00, men det er mulig å booke time utenom den ordinære åpningstiden (bruk kontakt oss).

Vi har et nøye sammensatt sortiment av baderomsmøbler med vask og underskap i stilren design. For oss er det viktig å ha et ekstra fokus på god design, og med våre baderomsmøbler jobber vi for å tilby det lille ekstra når det kommer til design og kundetilfredshet.

Trenger du gode råd og tips? Vi er her for å hjelpe deg.